Ore Dore                          ΛK-Homme
 
Picture
Lloji Automatik Mekanik (pa bateri)
Tre dials të vogla, që shfaq dita, data dhe 24 Orë.
 Rotatable Rasti është bërë nga Stainless Steel
Kodi: #086
ÇMIMI: 45Tiparet Kryesore:

1: Krejt e re dhe me cilesi te larte te ores Alias Kim Homme.
2: Lloji Automatik Mekanik (pa bateri)
3: Tre dials të vogla, që shfaq dita, data dhe 24 Orë..
4: Rotatable Rasti është bërë nga Stainless Steel
5: Rasti mbrapa është fashionalbe shihet përmes lloji
6: Naten eshte me ndriqim
7: Rrip ngjyrë kafe është bërë nga lëkurë e vërtetë me 7 vrima të cilat ju mund të përshtateni
me madhësin e dores.
8. I qëndrueshëm ndaj ujit.

9. NJË VITË GARANCI.

ÇMIMI: 45  


Leave a Reply.

  PER MESHKUJ

  Shes lloje te ndryshme te orave për meshkuj
  Ku të gjitha llojet i përkasin firmës AK-HOMME
   1 VITË GARANCI

  Arkiva

  July 2010

  Kategoritë

  All
  AK Homme

  RSS Feed