Ore Dore                          ΛK-Homme
 
Picture
12/24H ◆AK-Homme◆
Mens Calendar
 Mechanical
Wrist Watch
Kodi:#081
ÇMIMI: 42 


 
Picture
Military Mens
 Automatic Wrist Watch
Kodi: #082
ÇMIMI:  40


 
Picture
AK-Homme
 Military Pilot
Silver
Mens
Mechanical Watch
Kodi: #083
ÇMIMI: 50


 
Picture
AK-Homme  Ore dore mekanike
rrypa ngjyre kafe me rreth te kuqë
+ Nje kuti dhurate
Kodi: #084
ÇMIMI: 42


 
Picture
AK-Homme
3 dials Mens
Orë Mekanike  Elegant
e
Kodi: #085
ÇMIMI: 38


 
Picture
Lloji Automatik Mekanik (pa bateri)
Tre dials të vogla, që shfaq dita, data dhe 24 Orë.
 Rotatable Rasti është bërë nga Stainless Steel
Kodi: #086
ÇMIMI: 45


 
Picture


Komponentet e përfshira:

1 X  Orë Dore  Mekanike
1 X Kuti dhuratë

Kodi: #087
 ÇMIMI:48  PER MESHKUJ

  Shes lloje te ndryshme te orave për meshkuj
  Ku të gjitha llojet i përkasin firmës AK-HOMME
   1 VITË GARANCI

  Arkiva

  July 2010

  Kategoritë

  All
  AK Homme

  RSS Feed