Ore Dore                          ΛK-Homme
 
Picture
AK-Homme  Ore dore mekanike
rrypa ngjyre kafe me rreth te kuqë
+ Nje kuti dhurate
Kodi: #084
ÇMIMI: 42

Karakteristikat Kryesore

1: 100% krejt të re.
2: Tre dials të vogla, që shfaq dita, data dhe 24 Orë.
3: rrip ngjyrë kafe është bërë nga lëkurë e vërtetë me 7 vrima të cilat ju mund të përshtani me madhësin e dores.
4: rasti është bërë nga çelik inox.
5: diametër të rastit është e përafërt 4,2 cm dhe trashësisë është e përafërt 1.2 cm. 6: gjatësia e përgjithshme është rreth 26,5 cm, duke përfshirë edhe rastin dhe shtrëngoj.
7: 3 ATM Uji Mehanical rezistente.


8: Një vit garanci.
                                                                                           ÇMIMI: 42Leave a Reply.

  PER MESHKUJ

  Shes lloje te ndryshme te orave për meshkuj
  Ku të gjitha llojet i përkasin firmës AK-HOMME
   1 VITË GARANCI

  Arkiva

  July 2010

  Kategoritë

  All
  AK Homme

  RSS Feed