Ore Dore                          ΛK-Homme
 
Picture
AK-Homme
3 dials Mens
Orë Mekanike  Elegant
e
Kodi: #085
ÇMIMI: 38

AK-Homme 3 dials Mens Orë Mekanike  Elegante

Main Features Karakteristikat Kryesore
1: 100%  krejt të re.  Cilësi e lartë automatik lëvizjes mekanike.
2:
Tre dials të vogla, që shfaq dita, data dhe 24 Orë.

3: rrip të zi është bërë prej lëkure me 7 vrima të cilat ju mund të përshtateni në madhësi të përshtaten dore. 4
4: rasti është bërë nga çelik inox.

5: diametër të rastit është e përafërt 4,2 cm dhe me trashësi 1,2 cm është i përafërt.
 6: gjatësia e përgjithshme është rreth 26,5 cm, duke përfshirë edhe rastin dhe shtrëngoj.
7: 3 ATM reziston ujit.
8: Një vit garanci.  Komponentet e përfshira: 1 x Orë dore
1 x Kuti dhuratë

                                                                                                                                                               ÇMIMI: 38Leave a Reply.

  PER MESHKUJ

  Shes lloje te ndryshme te orave për meshkuj
  Ku të gjitha llojet i përkasin firmës AK-HOMME
   1 VITË GARANCI

  Arkiva

  July 2010

  Kategoritë

  All
  AK Homme

  RSS Feed