Ore Dore                          ΛK-Homme
 
Picture


Komponentet e përfshira:

1 X  Orë Dore  Mekanike
1 X Kuti dhuratë

Kodi: #087
 ÇMIMI:48




Tiparet Kryesore:


1: Krejt e re dhe me cilesi te larte te ores Alias Kim Homme.

2: Lloji Automatik Mekanik (pa bateri)

3: Tre dials të vogla, që shfaq dita, data dhe 24 Orë te cilet mund te rregullohen duke perdorur butonat ne anën e djathtë.
4.
 Naten eshte me ndriqim.
5. Cilesia e larte mekanike, levizja automatike.

 6. NJË VITË GARANCI.

Specifikimi (Me përafërsi):
Diametri: 4cm;
Trashësia: 1.2cm;
Gjerësia: 1.8cm;
Gjatësia e përgjithshme (duke përfshirë Rasti): 21cm;
 Pesha: 110g 

Komponentet e përfshira:
1 X  Orë Dore  Mekanike
1 X Kuti dhuratë

                                                                                                                                                                                             ÇMIMI:48

10/18/2010 03:22:32 am

ku duhet me ble ?

Reply



Leave a Reply.

  PER MESHKUJ

  Shes lloje te ndryshme te orave për meshkuj
  Ku të gjitha llojet i përkasin firmës AK-HOMME
   1 VITË GARANCI

  Arkiva

  July 2010

  Kategoritë

  All
  AK Homme

  RSS Feed