Ore Dore                          ΛK-Homme
 
Picture
NEW Silver
Charm Ladies
Wrist Watch
Kodi: #042
ÇMIMI: 10


 
Picture
Madhesia e ores dhe rrypavei: 20X62mm
Materiali i ores dhe rrypave: Zink Alloy
Materiali: Stainless Steel
Kodi: #041
Çmimi: 15


 
Picture
* Madhesia dores: 24cm e përafërt,
* Madhesia Gjerësia: Rreth 1.7CM ..
* Ngjyra: E Bardhe
Kodi: #040
ÇMIMI:  20