Ore Dore                          ΛK-Homme
 
Picture
crystal rose flower 
Women Quartz Watch
Kodi: #044
ÇMIMI: 12

Ju lutemi të zgjedhni ngjyrën që ju preferoni në momentin kur e porositni, ose ne do të dërgojmë ngjyrën që është në dispozicion në mënyrë të rastësishme për referencën tuaj dhe për zgjedhjen tuaj.
 
                                                                                 ÇMIMI: 12

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.